Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Leerlingen die last van faalangst hebben ervaren vaak de verlammende uitwerking ervan tijdens een toets of examen. Ze krijgen een black-out en weten helemaal niets meer te reproduceren, hoe goed ze ook hebben geleerd. Heel frustrerend en ondermijnend voor het zelfvertrouwen. Want je krijgt niet het cijfer dat je verdient én je hebt kans in een negatieve gedachtenspiraal te komen. Waardoor het bij de volgende toets ook mis gaat, enzovoort. Wordt je faalangst de baas en ga met meer vertrouwen je volgende toets of presentatie in!

In deze derde bijeenkomst van de training Faalangst de baas wordt aandacht besteed aan het leren omgaan met spanning. Want als je teveel of te weinig spanning voelt voor een belangrijke gebeurtenis, kun je niet optimaal  presteren. Een gezonde dosis spanning is nodig om goede resultaten te halen. Het gaat er tijdens een belangrijke toets niet om dat je helemaal geen spanning meer voelt, maar dat je leert om de spanning te controleren.

 

Nieuwsgierig naar het effect van MILS?

Kom dan naar de kennismakingsworkshop "Effectiever leren met MILS"!

Op 17 maart 2016 kun je tijdens een interactieve workshop kennismaken met MILS, leerstrategieën en leerhulpmiddelen. Na 1,5 uur ga je met nieuwe inzichten en tips naar huis! Meer informatie?

Waar: Gemeenteplein 65 te Heerenveen
Tijdstip: 20.00 - 22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur

In samenwerking met:

logo Bureau v Bodegom

Meer weten? Neem contact op met Harriët van Dalfsen

Harriët van Dalfsen - NHI Studiebegeleiding

Contact info

Telefoon: (06) 10 74 23 42

Meer weten? Neem contact op met Oscar Bohlander

Oscar Bohlander - NHI Studiebegeleiding

Telefoon: (06) 51 31 98 67