Werken bij NHI Studiebegeleiding – een goedbetaalde (bij)baan!

Taaldocenten

Voor het geven van taalcursussen (zakelijk & particulier) zijn we op zoek naar freelance docenten. Ben jij woonachtig in Noord Nederland en docent vreemde talen en/of NT2? Neem dan contact op met Harriët van Dalfsen via (06) 107 42 342.

Kijk hier voor meer informatie en solliciteren.

Ben je docent, student of heb je een tussenjaar?

Regelmatig zoeken we studenten van HBO en WO en bevoegd docenten die aan de slag willen als studiebegeleider. Maar ook als je na je VWO examen een tussenjaar hebt, nodigen wij je uit te solliciteren. Als studiebegeleider help je onze leerlingen bij het plannen en leren van hun huiswerk en/of geef je ze bijles.

Het is fijn als je 2 middagen/week of vaker beschikbaar bent.  Kun je maar 1 middag per week werken? Ook dan komen we graag met je in contact. Een VWO opleiding voorafgaand aan je studie is een pré maar niet noodzakelijk.

Naast een leuke bijverdienste doe je bij het NHI een hoop werkervaring op en kun je in een aantal gevallen zelfs studiepunten krijgen voor het werk bij het NHI.

Ook online werken mogelijk

Je werkt gemiddeld 2-4 uur per middag en dat kan zowel op locatie zijn als online.

Extra verdienen in de vakanties

In de schoolvakanties zijn onze locaties in principe gesloten. Juist dan zijn er vaak extra projecten waarbij je hele dagen kunt worden ingezet, bijvoorbeeld bij herfst/zomer/lentescholen of examentrainingen.

Een goedbetaalde (bij)baan

Je salaris ligt ruim boven het minimumloon en is afhankelijk van studierichting, leeftijd en ervaring. Reiskosten of reistijd worden vergoed op basis van prijzen openbaar vervoer (zie OV planner) of € 0,19/km.

Workshop

Voordat je aan het werkt kunt als begeleider volg je eerst een workshop en daarna zal je worden ingewerkt op 1 van onze locaties.

Wil jij werken bij NHI Studiebegeleiding? Klik hier om naar het sollicitatieformulier te gaan