Werken bij NHI Studiebegeleiding – een goedbetaalde (bij)baan!

Docent Spaans locatie Drachten/Heerenveen

Voor het geven van taalcursussen (zakelijk & particulier) zijn we op zoek naar een freelance docent Spaans. Ben jij woonachtig in Drachten eo en beschikbaar op dinsdagochtend? Neem dan contact op met Harriët van Dalfsen via (06) 107 42 342.

Ook voor andere talen kunnen we flexibele docenten gebruiken! Op dit moment naast Spaans ook voor NT2 en Italiaans. Kijk hier voor meer informatie en solliciteren.

Ben je student of heb je een tussenjaar?

Voor het nieuwe schooljaar zoeken we studenten van HBO en WO en bevoegd docenten die aan de slag willen als studiebegeleider. Maar ook als je na je VWO examen een tussenjaar hebt, nodigen wij je uit te solliciteren. Als studiebegeleider help je onze leerlingen bij het plannen en leren van hun huiswerk en/of geef je ze bijles.

Het is fijn als je 2 middagen/week of vaker beschikbaar bent.  Kun je maar 1 middag per week werken? Ook dan komen we graag met je in contact. Een VWO opleiding voorafgaand aan je studie is een pré maar niet noodzakelijk.

Naast een leuke bijverdienste doe je bij het NHI een hoop werkervaring op en kun je in een aantal gevallen zelfs studiepunten krijgen voor het werk bij het NHI.

Ook online werken mogelijk

Je werkt gemiddeld 2-4 uur per middag en dat kan zowel op locatie zijn als online.

Extra verdienen in de vakanties

In de schoolvakanties zijn onze locaties in principe gesloten. Juist dan zijn er vaak extra projecten waarbij je hele dagen kunt worden ingezet, bijvoorbeeld bij herfst/zomer/lentescholen of examentrainingen.

Een goedbetaalde (bij)baan

Je salaris ligt ruim boven het minimumloon en is afhankelijk van studierichting, leeftijd en ervaring. Reiskosten of reistijd worden vergoed op basis van prijzen openbaar vervoer (zie OV planner) of € 0,19/km.

Workshop

Voordat je aan het werkt kunt als begeleider volg je eerst een workshop en daarna zal je worden ingewerkt op 1 van onze locaties.

Wil jij werken bij NHI Studiebegeleiding? Klik hier om naar het sollicitatieformulier te gaan

Coördinator vestiging Drachten (0,3-0,5 fte)

Voor onze vestiging in Drachten zoeken wij voor het nieuwe schooljaar (2022/2023) een coördinator. Heb je ervaring in of affiniteit met het onderwijs én ben je 3-5 middagen per week beschikbaar? Solliciteer dan hier

We bieden een afwisselende baan van 10-20 uur per week. Naast het begeleiden van de leerlingen geef je leiding aan een klein team. Je runt je eigen locatie, wat betekent dat je verantwoordelijk bent voor:

  • de planning en inzet van de medewerkers
  • het bijhouden van de urenadministratie
  • de communicatie naar de ouders
  • het contact met mentoren en docenten van de scholen (indien nodig)

In de vakanties kun je extra uren maken tijdens projecten, zoals herfst/zomer/lentescholen en examentrainingen. Ook detacheren we regelmatig docenten en begeleiders op scholen (in de ochtenduren).

We bieden een goed salaris, reiskostenvergoeding en goede overige arbeidsvoorwaarden.

Voor vragen of meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Oscar Bohlander via (06) 51 31 98 67.

Werken bij NHI Studiebegeleiding