Online studiebegeleidingNu de scholen zijn gesloten en je je lessen én al je huiswerk thuis moet doen, kan dat best lastig zijn. Heb je een stok achter de deur nodig of inhoudelijke hulp? Wij bieden online ondersteuning in alle vakken en bieden hulp bij planning en structuur. Ook kunnen we je (extra) werk geven voor vakken waar je moeite mee hebt, je huiswerk controleren en overhoren en je op gang helpen bij lastige opdrachten. Met onze strippenkaarten kun je de begeleiding inzetten wanneer jij het nodig hebt. Je hoeft dus geen vaste dagen en tijden af te nemen. En we bieden tijdelijk een leuke korting! Is online studiebegeleiding iets voor jou? Geef je dan nu op!

Hoe werkt het?

Als je online huiswerkbegeleiding wilt dan krijg je een vaste studiecoach toegewezen. Deze coach checkt jou in op het door jou gewenste dagdeel en neemt je planning met je door. Vervolgens ga je aan het werk. Heb je vragen of is je werk voor een bepaald vak af, dan laat je dat weten via de chat. Je coach neemt weer contact op om je werk te beoordelen en evt met je door te spreken of te overhoren. Ook kunnen oefentoetsen worden afgenomen. Heb je inhoudelijke vragen die je coach niet kan beantwoorden, dan brengt hij/zij je in contact met een vakdocent. Aan het einde van het dagdeel checkt je coach je uit en deelt een kort lesverslag met je ouders. Eventuele aandachtspunten zullen hierin worden genoemd.

Wil je liever vakinhoudelijke hulp? Dan is online bijles meer geschikt. Een vakdocent neemt dan een half uur (of langer) 1-op-1 de stof met je door. Het contact verloopt via videobellen; het uitleggen van de stof gaat via een online whiteboard. Je kunt van te voren je vragen doorgeven of een deel van de stof toesturen zodat je docent zich kan voorbereiden. Je les wordt dan zo effectief mogelijk benut.

Je meldt je aan via het aanmeldformulier Huiswerkbegeleiding of het aanmeldformulier Bijles op www.studiecentra.nl. Wij sturen een tikkie en na betaling, en afhankelijk van je vraag, neemt één van onze vakdocenten óf een allround studiecoach contact met je op om verdere afspraken te maken.

Strippenkaart online bijles 1-op-1,  5 x 30 minuten, normaal € 125,00, nu voor € 100,00 

Strippenkaart online huiswerkbegeleiding 10 x een dagdeel, normaal € 350,00, nu voor € 325,00.