Locatie Leeuwarden – Montessori High School

Voor huiswerkbegeleiding, huiswerkhulp, bijles en basisschoolbegeleiding kan je elke middag, bij voldoende belangstelling, op de Piter Jelles vestiging Montessori High School  terecht. Er zijn meerdere lokalen beschikbaar zodat er in kleine groepjes kan worden gewerkt. De begeleiding is beschikbaar voor zowel leerlingen van Piter Jelles als leerlingen van andere scholen in de omgeving.

Wanneer er te weinig leerlingen zijn om de studiebegeleiding op Montessori High School te geven, kunnen de leerlingen terecht op de vestiging Leeuwarder Lyceum.

De leiding van deze vestiging en de vestigingen Leeuwarder Lyceum en De Dyk is in handen van Douwe Visser. Douwe wordt bijgestaan door rechterhand Thea Haandrikman, sinds 2007 begeleider op de vestiging Leeuwarder Lyceum. Zij heeft Nederlands en gezondheidskunde gestudeerd aan de lerarenopleiding Ubbo Emmius.

Op de locatie Leeuwarden Montessori High School kunt u terecht voor:
• Huiswerkbegeleiding en individuele begeleiding
• Huiswerkhulp *
• Bijlessen
• Re-teaching
• Leerstijlen

* Huiswerkhulp
In samenwerking met het Piter Jelles bieden wij een vereenvoudigde vorm van huiswerkbegeleiding aan, Huiswerkhulp. Voor informatie en aanmelding kijkt u op www.huiswerkhulpdrachten.nl

Maandag t/m donderdag van 14.00 – 18.00 uur, vrijdag van 14.00 – 17.00 uur.

Adresgegevens locatie:
OSG Piter Jelles Montessori High School
Douwe Kalmaleane 2
8915 HA Leeuwarden

leeuwardennhi@gmail.com
(06) 31 69 73 06 (alleen tijdens openingstijden bereikbaar)