Locatie Leeuwarden – Leeuwarder Lyceum

Voor huiswerkbegeleiding, huiswerkhulp, bijles en basisschoolbegeleiding in Leeuwarden kun je elke middag vanaf 14.15 uur terecht op onze vestiging in het Leeuwarder Lyceum,  Hiervoor zijn diverse lokalen beschikbaar zodat in kleine groepjes kan worden gewerkt. Er is 1 docent per 6 leerlingen beschikbaar. De begeleiding is beschikbaar voor zowel leerlingen van Piter Jelles als leerlingen van andere scholen in de omgeving.

Douwe Visser
Douwe VisserCoördinator Leeuwarden
Mijn naam is Douwe Visser en ik kom uit Dokkum. Na de middelbare school vertrok ik richting Groningen voor de universitaire opleiding tot geschiedenisdocent. Met mijn voorliefde voor het vak geschiedenis had ik van jongs af aan het idee gehad om later les te geven in dit vak. Tijdens mijn studie heb ik mezelf breed georiënteerd om zo ook stukjes economie, sociologie en politicologie mee te pakken. In mijn laatste jaar aan de universiteit heb ik mijn lerarenstage met veel plezier en succes afgerond.

In de eerste instantie kwam ik bij het NHI terecht als bijbaantje, al zoekende naar baan als geschiedenisdocent. Dit bijbaantje bleek uiteindelijk veel leuker en belonender te zijn dan ik aanvankelijk had gedacht. De mix van het klassikale en één-op-één contact geeft je veel meer de kans om leerlingen effectief te helpen en te sturen. En het is gewoon heel leuk om te zien hoe leerlingen zich ontwikkelen. In mijn vrije tijd ben ik bezig met volleybal maar ook vooral met mijn scoutinggroep in Dokkum. Momenteel geef ik leiding aan de meisjes van 7 tot 11 jaar en het verveelt nooit een tel.

Thea Haandrikman
Thea HaandrikmanBegeleider Leeuwarden
Mijn naam is Thea Haandrikman en al meer dan tien jaar ben ik met veel plezier werkzaam als docent huiswerkbegeleiding bij het NHI. Met name bij de vakken Nederlands en de moderne vreemde talen kan ik de leerlingen goed helpen bij het maken van hun huiswerk en de voorbereiding van de toetsen. Iedere begeleider bij het NHI heeft zijn of haar specialiteit qua vakinhoud. Zo proberen we samen het beste uit elke leerling te halen.