//Heerenveen
Heerenveen2019-08-08T11:22:16+02:00

Locatie Heerenveen

In Heerenveen beschikken wij sinds 2010 over een eigen locatie in hartje centrum en gelegen op 500 m van het trein- en busstation. Hier is tevens ons kantoor gevestigd. Er zijn verschillende ruimtes voor begeleiding en training/coaching aanwezig waardoor er zowel in kleine als in grotere groepen kan worden gewerkt. Voor huiswerkbegeleiding hanteren we het principe van 1 begeleider per 6 leerlingen.

De leiding van deze vestiging is in handen van Els Haasloop-Werner en Marleen Blacquière. Els is eerstegraads docent Engels/Frans en Marleen is sociaal psycholoog.

De ondersteuning bij de exacte vakken en economie wordt verzorgd door Bert de Jong die econometrie heeft gestudeerd.

Op de locatie Heerenveen kunt u terecht voor:
• Huiswerkbegeleiding en brugklasbegeleiding
• Huiswerkhulp *
• Bijlessen
• Basisschoolbegeleiding
• Leerstrategie onderzoek
• ‘Leren leren’ workshops
• Mentale kracht en weerbaarheid trainingen
• Studie- en loopbaancoaching

* Huiswerkhulp
In Heerenveen bieden wij een vereenvoudigde vorm van huiswerkbegeleiding aan, Huiswerkhulp. Voor informatie en aanmelding kijkt u op www.huiswerkhulpheerenveen.nl

Maandag t/m vrijdag van 13.30 – 18.00 uur

Adresgegevens locatie:
Nieuwstraat 21 (vanaf september 2019)
8441 GC Heerenveen

nhiheerenveen@gmail.com
(06) 22 57 83 71 (alleen tijdens openingstijden bereikbaar)

Els Haasloop Werner
Els Haasloop WernerCoördinator Heerenveen
Nadat ik mijn studie Franse taal- en letterkunde met bijvakken Duits en Engels aan de Universiteit van Utrecht had afgerond ben ik eerst een aantal jaren allerlei andere landen en culturen in de wereld gaan verkennen.
Tijdens mijn studie heb ik een jaar in Franssprekend Zwitserland gewoond en na een verblijf in Australië en Nieuw-Zeeland ben ik in het onderwijs gaan werken.
Eerst deed ik de Pedagogische Academie, voor de lesbevoegdheid in het basisonderwijs, en vervolgens behaalde ik de eerstegraads bevoegdheid voor het lesgeven op de middelbare school, niveau HAVO/VWO.
Om tijdens mijn werk als docent op de middelbare school mentor te kunnen zijn, heb ik het Mentor Certificaat gehaald en ben ik met veel plezier jaren mentor geweest van een VWO 3 klas. Deze combinatie van vakdocent en individuele leerling begeleiding geeft mij nu, in mijn functie van coördinator op het NHI in Heerenveen, de ervaring en het begrip die nodig zijn om iedere leerling weer met zijn of haar eigen capaciteiten te kunnen helpen ontwikkelen.
Ik ben in mijn werk niet alleen vakinhoudelijk bezig maar ook het aanleren van studievaardigheden vind ik erg belangrijk, die nemen de leerlingen mee naar hun vervolgopleidingen of -studie.
Met humor en empathie, goed contact met ouders en verzorgers en met planning en structuur kan er zoveel gerealiseerd worden. Ik ben altijd heel dankbaar dat ik aan die ontwikkeling mag meewerken. Deze uitdaging gaat niet alleen samen met veel plezier maar ook met warme emotionele momenten.
Alles bij elkaar een professionele omgeving die heel veel voldoening geeft.
In mijn vrije tijd ben ik o.a. sportief en creatief, ik fiets en ski graag en houd van tuinieren.
Marleen Blacquière
Marleen BlacquièreCoördinator Heerenveen
In 2003 ben ik afgestudeerd als sociaal psycholoog. Na mijn studie heb ik bij verschillende organisaties gewerkt. Daarbij lag de focus vooral op administratieve werkzaamheden en klantcontact. Omdat ik ook interesse had in andere gebieden van de psychologie ben ik op een gegeven moment vakken gaan volgen in de richting van klinische psychologie. Tijdens een stage kwam ik in aanraking met leer- en ontwikkelingsproblematiek bij jongeren en kinderen. Vanaf dat moment ging het balletje rollen en kwam ik in het werkveld van de studiebegeleiding terecht. Vanaf 2012 ben ik werkzaam bij NHI studiebegeleiding.
Inmiddels heb ik via het NHI een opleiding gevolgd tot MILS coach. Dit houdt in dat ik naast mijn werkzaamheden als coördinator leerlingen help om een beter inzicht te krijgen in hoe hij/zij het beste leert. De leerlingen krijgen handvatten aangereikt, zodat zij hun manier van leren optimaal kunnen gebruiken.
In mijn vrije tijd ben ik druk met mijn gezin. Ik heb twee zoontjes en een dochter die alledrie actief zijn op hun eigen manier. Sport neemt in het gezin een belangrijke plaats in. Zelf houd ik net als mijn dochter van dansen en ballet. Daarnaast ben ik vaak te vinden bij mijn zoontjes op de tennisbaan. Wanneer zij geen training hebben, sla ik zelf regelmatig even een balletje met ze.

Nieuwsgierig naar het effect van MILS?

Kom dan naar de kennismakingsworkshop "Effectiever leren met MILS"!

Op 17 maart 2016 kun je tijdens een interactieve workshop kennismaken met MILS, leerstrategieën en leerhulpmiddelen. Na 1,5 uur ga je met nieuwe inzichten en tips naar huis! Meer informatie?

Waar: Gemeenteplein 65 te Heerenveen
Tijdstip: 20.00 - 22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur

In samenwerking met:

logo Bureau v Bodegom

augustus 2019
M D W D V Z Z
« mrt    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031