//Heerenveen
Heerenveen 2017-09-05T13:52:17+00:00

Locatie Heerenveen

In Heerenveen beschikken wij sinds 2010 over een eigen locatie in hartje centrum en gelegen op 500 m van het trein- en busstation. Hier is tevens ons kantoor gevestigd. Er zijn verschillende ruimtes voor begeleiding en training/coaching aanwezig waardoor er zowel in kleine als in grotere groepen kan worden gewerkt. Voor huiswerkbegeleiding hanteren we het principe van 1 begeleider per 6 leerlingen.

De leiding van deze vestiging is in handen van Marleen Blacquière en Els Haasloop-Werner. Marleen is sociaal psycholoog en volgde een aantal vakken van de studie klinische psychologie. Daar kwam ze in aanraking met leer- en ontwikkelingsproblematiek bij kinderen. Zij werkt sinds maart 2012 in Heerenveen.
Els is eerstegraads docent Engels/Frans.
De ondersteuning bij de exacte vakken en economie wordt verzorgd door Bert de Jong die econometrie heeft gestudeerd.
Op de locatie Heerenveen kunt u terecht voor:
• Huiswerkbegeleiding en individuele begeleiding
• Huiswerkhulp *
• Bijlessen
• Re-teaching
• Leerstijlen
• Ik leer leren
• Motivatiescreening & -zelfonderzoek
• Studie- en beroepskeuze advies

* Huiswerkhulp
In Heerenveen bieden wij een vereenvoudigde vorm van huiswerkbegeleiding aan, Huiswerkhulp. Voor informatie en aanmelding kijkt u op www.huiswerkhulpheerenveen.nl

Maandag t/m vrijdag van 13.30 – 18.00 uur
Adresgegevens locatie:
Gemeenteplein 65
8442 MB Heerenveen

nhiheerenveen@gmail.com
(06) 22 57 83 71 (alleen tijdens openingstijden bereikbaar)

Marleen Blacquière
Marleen BlacquièreCoördinator Heerenveen
In 2003 ben ik afgestudeerd als sociaal psycholoog. Na mijn studie heb ik bij verschillende organisaties gewerkt. Daarbij lag de focus vooral op administratieve werkzaamheden en klantcontact. Omdat ik ook interesse had in andere gebieden van de psychologie ben ik op een gegeven moment vakken gaan volgen in de richting van klinische psychologie. Tijdens een stage kwam ik in aanraking met leer- en ontwikkelingsproblematiek bij jongeren en kinderen. Vanaf dat moment ging het balletje rollen en kwam ik in het werkveld van de studiebegeleiding terecht. Vanaf 2012 ben ik werkzaam bij NHI studiebegeleiding.
Inmiddels heb ik via het NHI een opleiding gevolgd tot MILS coach. Dit houdt in dat ik naast mijn werkzaamheden als coördinator leerlingen help om een beter inzicht te krijgen in hoe hij/zij het beste leert. De leerlingen krijgen handvatten aangereikt, zodat zij hun manier van leren optimaal kunnen gebruiken.
In mijn vrije tijd ben ik druk met mijn gezin. Ik heb twee zoontjes en een dochter die alledrie actief zijn op hun eigen manier. Sport neemt in het gezin een belangrijke plaats in. Zelf houd ik net als mijn dochter van dansen en ballet. Daarnaast ben ik vaak te vinden bij mijn zoontjes op de tennisbaan. Wanneer zij geen training hebben, sla ik zelf regelmatig even een balletje met ze.
Els Haasloop Werner
Els Haasloop WernerCoördinator Heerenveen

Nieuwsgierig naar het effect van MILS?

Kom dan naar de kennismakingsworkshop "Effectiever leren met MILS"!

Op 17 maart 2016 kun je tijdens een interactieve workshop kennismaken met MILS, leerstrategieën en leerhulpmiddelen. Na 1,5 uur ga je met nieuwe inzichten en tips naar huis! Meer informatie?

Waar: Gemeenteplein 65 te Heerenveen
Tijdstip: 20.00 - 22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur

In samenwerking met:

logo Bureau v Bodegom