Locatie Heerenveen

Voor huiswerkbegeleiding en bijles in Heerenveen kun je terecht op onze gloednieuwe locatie in hartje centrum, op 500 m van het trein- en busstation. Hier is tevens ons kantoor gevestigd. Er zijn verschillende ruimtes voor huiswerkbegeleiding en bijles zodat er zowel in kleine als in grotere groepen kan worden gewerkt. Voor huiswerkbegeleiding hanteren we het principe van 1 begeleider per 6 leerlingen.

Els Haasloop Werner
Els Haasloop WernerCoördinator Heerenveen
Nadat ik mijn studie Franse taal- en letterkunde met bijvakken Duits en Engels aan de Universiteit van Utrecht had afgerond ben ik eerst een aantal jaren allerlei andere landen en culturen in de wereld gaan verkennen.
Tijdens mijn studie heb ik een jaar in Franssprekend Zwitserland gewoond en na een verblijf in Australië en Nieuw-Zeeland ben ik in het onderwijs gaan werken.
Eerst deed ik de Pedagogische Academie, voor de lesbevoegdheid in het basisonderwijs, en vervolgens behaalde ik de eerstegraads bevoegdheid voor het lesgeven op de middelbare school, niveau HAVO/VWO.
Om tijdens mijn werk als docent op de middelbare school mentor te kunnen zijn, heb ik het Mentor Certificaat gehaald en ben ik met veel plezier jaren mentor geweest van een VWO 3 klas. Deze combinatie van vakdocent en individuele leerling begeleiding geeft mij nu, in mijn functie van coördinator op het NHI in Heerenveen, de ervaring en het begrip die nodig zijn om iedere leerling weer met zijn of haar eigen capaciteiten te kunnen helpen ontwikkelen.
Ik ben in mijn werk niet alleen vakinhoudelijk bezig maar ook het aanleren van studievaardigheden vind ik erg belangrijk, die nemen de leerlingen mee naar hun vervolgopleidingen of -studie.
Met humor en empathie, goed contact met ouders en verzorgers en met planning en structuur kan er zoveel gerealiseerd worden. Ik ben altijd heel dankbaar dat ik aan die ontwikkeling mag meewerken. Deze uitdaging gaat niet alleen samen met veel plezier maar ook met warme emotionele momenten.
Alles bij elkaar een professionele omgeving die heel veel voldoening geeft.
In mijn vrije tijd ben ik o.a. sportief en creatief, ik fiets en ski graag en houd van tuinieren.