Locatie Drachten – Drachtster Lyceum

Voor huiswerkbegeleiding en bijles in Drachten kun je terecht op het Drachtster Lyceum. Dit is één van de studiecentra van NHI Studiebegeleiding in Drachten; de tweede is gevestigd in CSG Liudger (alleen huiswerkhulp). Ook is dit de eerste locatie waar het NHI ruim 25 jaar geleden is begonnen met huiswerkbegeleiding. ’s Middags vanaf 14.30 uur wordt er huiswerkbegeleiding, huiswerkhulp, bijles en basisschoolbegeleiding gegeven. Hiervoor zijn meerdere lokalen beschikbaar. Voor de begeleiding is er één begeleider per maximaal zes leerlingen aanwezig. De begeleiding is beschikbaar voor zowel leerlingen van het Singelland als leerlingen van andere scholen in de omgeving.

De leiding van deze vestiging en de vestiging aan de Van Haersma Singel is in handen van  Sander Nieuwhof. Sander is al langer werkzaam voor het NHI als begeleider op verschillende locaties.

Op de locatie Drachten – Drachtster Lyceum kunt u terecht voor:

  • Huiswerkbegeleiding
  • Huiswerkhulp *
  • Bijlessen
  • Basisschoolbegeleiding
  • Leerstrategieën
  • Studie- en loopbaancoaching
  • Studie- en beroepskeuze advies

* Huiswerkhulp
In samenwerking met het Drachtster Lyceum bieden wij een vereenvoudigde vorm van huiswerkbegeleiding aan, Huiswerkhulp. Voor informatie en aanmelding kijkt u op www.huiswerkhulpdrachten.nl.

Maandag t/m donderdag van 14.30 – 18.00 uur en vrijdag van 14.30 – 17.30 uur.

Adresgegevens locatie:
Drachtster Lyceum
Torenstraat 28
9201 JW Drachten

nhidrachten@gmail.com
(06) 20 65 46 42 (alleen tijdens openingstijden bereikbaar)

Sander Nieuwhof
Sander NieuwhofCoördinator Drachten
In 2014 ben ik naast mijn studie voor docent wiskunde begonnen bij het NHI. Eerst voor de huiswerkhulp in Sint Annaparochie en daarna was ik werkzaam bij de huiswerkbegeleiding op het Leeuwarder Lyceum. In Leeuwarden heb ik vooral de begeleiding van de exacte vakken op mij genomen. Daarnaast gaf ik bijles wiskunde. Sinds september 2017 ben ik werkzaam in Drachten en m.i.v. januari 2018 ben ik daar coördinator.
In mijn vrije tijd houd ik erg van bewegen. Ik wandel en loop hard. Wegens het weer ben ik in de zomermaanden meestal veel sportiever dan in de wintermaanden. Verder houd ik erg van bordspelen. Voor een goed potje Risk ben ik vaak wel te porren.