Locatie Amstelveen

Voor huiswerkbegeleiding, bijles en basisschoolbegeleiding in Amstelveen kun je elke middag vanaf 14.00 uur terecht in de linkervleugel van het Keizer Karel College. Hier is een groot aantal lokalen beschikbaar zodat de begeleiding in kleine groepjes kan plaatsvinden. NHI Studiebegeleiding hanteert voor huiswerkbegeleiding het principe van 1 begeleider per 6 leerlingen zodat er voldoende ruimte is voor individuele ondersteuning. De begeleiding is beschikbaar voor zowel leerlingen van het Keizer Karel College als leerlingen van andere scholen in de omgeving.

De leiding van deze locatie is in handen van Renko Bosgraaf en Dick Salfischberger. Zij zijn allebei docent op het Keizer Karel College. Renko is werkzaam als docent economie en informatiekunde en werkt daarnaast al sinds 2007 voor NHI Studiebegeleiding. Dick werkt als docent geschiedenis en vanaf 2012 als begeleider voor het NHI. Hij is sinds 2013 mede coördinator van deze vestiging. Hieronder stellen zij zich voor.

Renko is aanwezig op dinsdag t/m vrijdag en Dick van maandag t/m vrijdag.

Op het Keizer Karel College kunt u bij ons terecht voor:

  • Huiswerkbegeleiding
  • Huiswerkhulp *
  • Bijlessen
  • Basisschoolbegeleiding
  • Leerstrategieën
  • Studie- en loopbaancoaching
  • Studie- en beroepskeuze advies

* Huiswerkhulp
In samenwerking met het Keizer Karel College bieden wij een vereenvoudigde vorm van huiswerkbegeleiding aan, Huiswerkhulp. Voor informatie en aanmelding kijkt u op www.huiswerkhulpamstelveen.nl

Maandag t/m vrijdag van 14.00 – 18.00 uur
Adresgegevens locatie:
Keizer Karel College
Elegast 5
1185 AA Amstelveen

nhiamstelveen@gmail.com
(06) 20 03 06 29 (alleen tijdens openingstijden bereikbaar)

Renko Bosgraaf
Renko BosgraafCoördinator Amstelveen
Na mijn middelbare schoolperiode ben ik eerst de wereld van het theater in gedoken. Na vijf jaar als theater technicus aan het werk te zijn geweest besloot ik met een colloquium doctum mijn horizon te verbreden aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Geschiedenis had altijd al mijn interesse. Met de deelopleiding informatiekunde in het middelbaar onderwijs en de bevoegdheid voor geschiedenis heb de NHL met twee diploma’s kunnen verlaten.
Nu een nieuwe uitdaging! Bij de bestudering van geschiedenis komen veel economische vraagstukken aan bod. Hoe succesvol was de Duitse economie tijdens WO2? Wat bedoelde Marx met kapitaal? Waarom waren de winkels in de Sovjet Unie leeg? Met de lerarenbeurs besloot ik mijn kans te grijpen en te gaan studeren in Amsterdam aan de HvA. De jongen uit Friesland komt nog eens ergens!
Tijdens deze studie zocht ik een bijbaan. Zodoende kwam ik bij het NHI terecht. Ik ben als begeleider gestart in Leeuwarden om later als coördinator op de locatie Drachten en uiteindelijk in Amstelveen te eindigen. De NHI locatie Amstelveen bevindt zich in het Keizer Karel College. Hier ben ik naast mijn werkzaamheden voor het NHI, docent economie en informatiekunde.
Dick Salfischberger
Dick SalfischbergerCoördinator Amstelveen
Na mijn VWO te hebben afgerond op het KKC ben ik met veel plezier geschiedenis gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam met als specialisatie Amerikanistiek. Al tijdens mijn studie ben ik teruggekeerd naar mijn oude middelbare school maar dit keer als docent geschiedenis. Dit werk doe ik nog steeds met veel plezier. Naast mijn baan als docent ben ik dus ook coördinator bij het NHI.

In mijn vrije tijd mag ik graag toneelspelen en ben ik zo nu en dan ook nog sportief. Mijn grootste passie blijft het bestuderen van de geschiedenis. En als ‘Amerika deskundige’ heb ik een fascinatie voor de Koude Oorlog en de communistische regimes die daarbij horen.

Als coördinator haal ik veel voldoening uit het begeleiden van leerlingen. Voor veel leerlingen is er meer dan alleen school. Samen op zoek gaan naar goede schoolprestaties en daarnaast ook nog andere leuke dingen kunnen doen, is voor mij een mooie uitdaging.