Onze locaties ...

/Locaties
Locaties2019-11-20T08:28:57+01:00

Locatie Amstelveen

Keizer Karel College

Vanaf 14.00 uur kun je voor huiswerkbegeleiding, bijles en re-teaching terecht in de linkervleugel van het Keizer Karel College. Hier is een groot aantal lokalen beschikbaar zodat begeleiding in kleine groepjes kan plaatsvinden.

Lees meer >

Locatie Drachten

Drachtster Lyceum

Het Drachtster Lyceum is de eerste locatie waar het NHI ruim 20 jaar geleden huiswerkbegeleiding aanbood. ’s Middags vanaf 14.30 uur wordt er huiswerkbegeleiding, huiswerkhulp, bijles en re-teaching gegeven.

Lees meer >

Locatie Drachten

Van Haersma Singel

Op deze locatie bieden wij in samenwerking met de school Huiswerkhulp, een vereenvoudigde vorm van huiswerk-begeleiding. Voor andere vormen van studiebegeleiding kunt u terecht op onze vestiging in het Drachtster Lyceum.

Lees meer >
NHI Studiebegeleiding Nieuwstraat 21 Heerenveen

Locatie Heerenveen

Eigen locatie

In Heerenveen beschikken wij sinds september 2019 over een gloednieuwe locatie in hartje centrum. Er zijn verschillende ruimtes voor begeleiding en training/coaching aanwezig waardoor er zowel in kleine als in grotere groepen kan worden gewerkt.

Lees meer >
NHI Studiebegeleiding De Lindenborg Leek

Locatie Leek

RSG De Borgen: De Lindenborg

In Leek is NHI Studiebegeleiding gevestigd in RSG De Borgen, locatie De Lindenborg. Vanaf 14.00 uur zijn er meerdere lokalen beschikbaar voor huiswerkbegeleiding, bijles en re-teaching.

Lees meer >

Locatie Leeuwarden

Leeuwarder Lyceum

In het Leeuwarder Lyceum kun je elke middag vanaf 14.15 uur terecht voor huiswerkbegeleiding, huiswerkhulp, bijles en re-teaching. Hiervoor zijn diverse lokalen beschikbaar zodat in kleine groepjes kan worden gewerkt.

Lees meer >

Locatie Leeuwarden

Piter Jelles: Montessori Highschool

Op de Piter Jelles vestiging Montessori High School wordt elke middag huiswerkbegeleiding, huiswerkhulp, bijles en re-teaching gegeven. Er zijn meerdere lokalen beschikbaar zodat er in kleine groepjes kan worden gewerkt.

Lees meer >

Locatie Leeuwarden

De Dijk

Op deze locatie bieden wij in samenwerking met de school Huiswerkhulp, een vereenvoudigde vorm van huiswerk-begeleiding. Voor andere vormen van begeleiding kunt u terecht op onze andere vestigingen in Leeuwarden.

Lees meer >
NHI Studiebegeleiding Sneek

Locatie Sneek

RSG Magister Alvinus

Elke middag vanaf 13.15 uur kun je terecht bij onze vestiging in RSG Magister Alvinus voor huiswerkbegeleiding, bijles en basisschoolbegeleiding. Er zijn meerdere lokalen beschikbaar zodat in kleine groepjes kan worden gewerkt.

Lees meer >

Nieuwsgierig naar het effect van MILS?

Kom dan naar de kennismakingsworkshop "Effectiever leren met MILS"!

Op 17 maart 2016 kun je tijdens een interactieve workshop kennismaken met MILS, leerstrategieën en leerhulpmiddelen. Na 1,5 uur ga je met nieuwe inzichten en tips naar huis! Meer informatie?

Waar: Gemeenteplein 65 te Heerenveen
Tijdstip: 20.00 - 22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur

In samenwerking met:

logo Bureau v Bodegom

november 2019
M D W D V Z Z
« okt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930