Locatie Amstelveen

Keizer Karel College

Vanaf 14.00 uur kun je voor huiswerkbegeleiding, bijles en re-teaching terecht in de linkervleugel van het Keizer Karel College. Hier is een groot aantal lokalen beschikbaar zodat begeleiding in kleine groepjes kan plaatsvinden.

Locatie Drachten

Drachtster Lyceum

Het Drachtster Lyceum is de eerste locatie waar het NHI ruim 20 jaar geleden huiswerkbegeleiding aanbood. ’s Middags vanaf 14.30 uur wordt er huiswerkbegeleiding, huiswerkhulp, bijles en re-teaching gegeven.

NHI Studiebegeleiding Nieuwstraat 21 Heerenveen

Locatie Heerenveen

Eigen locatie

In Heerenveen beschikken wij sinds september 2019 over een gloednieuwe locatie in hartje centrum. Er zijn verschillende ruimtes voor begeleiding en training/coaching aanwezig waardoor er zowel in kleine als in grotere groepen kan worden gewerkt.

NHI Studiebegeleiding De Lindenborg Leek

Locatie Leek

RSG De Borgen: De Lindenborg

In Leek is NHI Studiebegeleiding gevestigd in RSG De Borgen, locatie De Lindenborg. Vanaf 14.00 uur zijn er meerdere lokalen beschikbaar voor huiswerkbegeleiding, bijles en re-teaching.

Locatie Leeuwarden

Leeuwarder Lyceum

In het Leeuwarder Lyceum kun je elke middag vanaf 14.15 uur terecht voor huiswerkbegeleiding, huiswerkhulp, bijles en re-teaching. Hiervoor zijn diverse lokalen beschikbaar zodat in kleine groepjes kan worden gewerkt.

NHI Studiebegeleiding Sneek

Locatie Sneek

RSG Magister Alvinus

Elke middag vanaf 13.15 uur kun je terecht bij onze vestiging in RSG Magister Alvinus voor huiswerkbegeleiding, bijles en basisschoolbegeleiding. Er zijn meerdere lokalen beschikbaar zodat in kleine groepjes kan worden gewerkt.