Lastig kiezen? NHI Studiebegeleiding kan begeleiden bij vragen rondom profielkeuze en studiekeuze en bij (her)oriëntatie op de arbeidsmarkt. Ook als je meer inzicht wilt krijgen in je drijfveren, mogelijkheden en interesses kun je een beroep doen op NHI Studiebegeleiding. Wij beschikken over een ruim scala aan tests op het gebied van persoonlijkheid, competenties, interesses, drijfveren & motivatie om dat wat jij over jezelf wilt weten in kaart te brengen. Een ontwikkelgerichte coach begeleidt je bij dit proces en gaat samen met jou op zoek naar een passend vervolg op jouw opleiding of loopbaan.

Scholieren

Ben je scholier en vind je het lastig om een leuke en geschikte vervolgopleiding te kiezen voor na de middelbare school? Of sta je voor je profielkeuze en heb je nog idee welke richting je eigenlijk op wilt? Een studie- en beroepskeuzeonderzoek kan inzicht bieden in wie je bent, wat je leuk vindt en waar je goed in bent. De uitkomsten worden gekoppeld aan passende opleidingen, werkvelden en beroepen. In een persoonlijk gesprek worden de testresultaten besproken en je ontvangt een uitgebreid adviesrapport.

Ouder dan 18 jaar?

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je een volgende stap zetten in je loopbaan?  Een Loopbaanscan biedt concrete ondersteuning bij drie belangrijke vragen: Wie ben ik?, Wat wil ik? en Wat kan ik? Ook wordt gekeken naar persoonlijkheid, loopbaanwaarden (wat vind ik belangrijk in werk?), interessegebieden en competenties. Aan de hand van concrete ontwikkeltips worden kandidaten op weg geholpen om die volgende stap in hun carrière ook daadwerkelijk te zetten. Een  adviesgesprek maakt onderdeel uit van het onderzoek, evenals een uitgebreide rapportage. Desgewenst kan het onderzoek worden opgevolgd door een persoonlijk coachingstraject.