Over studie- en beroepskeuze advies ...

/Studie- en beroepskeuze advies
Studie- en beroepskeuze advies 2017-07-30T11:55:02+00:00

Lastig kiezen? NHI Studiebegeleiding kan begeleiden bij vragen rondom profielkeuze en studiekeuze en bij (her)oriëntatie op de arbeidsmarkt. Ook als je meer inzicht wilt krijgen in je drijfveren, mogelijkheden en interesses kun je een beroep doen op NHI Studiebegeleiding.

Scholieren

Ben je scholier en vind je het lastig om een leuke en geschikte vervolgopleiding te kiezen voor na de middelbare school? Of sta je voor je profielkeuze en heb je nog idee welke richting je eigenlijk op wilt? Een studie- en beroepskeuzeonderzoek kan inzicht bieden in wie je bent, wat je leuk vindt en waar je goed in bent. De uitkomsten worden gekoppeld aan passende opleidingen, werkvelden en beroepen. In een persoonlijk gesprek worden de testresultaten besproken en je ontvangt een uitgebreid adviesrapport.

Ouder dan 18 jaar?

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je een volgende stap zetten in je loopbaan?  Een Loopbaanscan biedt concrete ondersteuning bij drie belangrijke vragen: Wie ben ik?, Wat wil ik? en Wat kan ik? Ook wordt gekeken naar persoonlijkheid, loopbaanwaarden (wat vind ik belangrijk in werk?), interessegebieden en competenties. Aan de hand van concrete ontwikkeltips kunnen kandidaten zich gericht ontwikkelen op punten waarin zij willen groeien. Een persoonlijk adviesgesprek maakt onderdeel uit van het onderzoek, evenals een uitgebreide rapportage.

Nieuwsgierig naar het effect van MILS?

Kom dan naar de kennismakingsworkshop "Effectiever leren met MILS"!

Op 17 maart 2016 kun je tijdens een interactieve workshop kennismaken met MILS, leerstrategieën en leerhulpmiddelen. Na 1,5 uur ga je met nieuwe inzichten en tips naar huis! Meer informatie?

Waar: Gemeenteplein 65 te Heerenveen
Tijdstip: 20.00 - 22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur

In samenwerking met:

logo Bureau v Bodegom