Even voorstellen – uitgebreide informatie

/Even voorstellen – uitgebreide informatie
Even voorstellen – uitgebreide informatie2019-01-08T15:08:56+01:00

Oscar Bohlander

Tijdens mijn studie economie aan de lerarenopleiding in Groningen ben ik samen met mijn vader begonnen met het geven van huiswerkbegeleiding in Drachten. Na een jaar zijn we ook een vestiging in Leeuwarden gestart, waaraan ik een aantal jaren leiding heb gegeven. Daarnaast heb ik op alle niveaus in het voorgezet onderwijs en MBO economie gegeven, de laatste 12 jaar op het Simon Vestdijk in Harlingen. Omdat het steeds lastiger werd om het lesgeven te combineren met mijn werkzaamheden voor NHI Studiebegeleiding, ben ik inmiddels gestopt met lesgeven. Sinds we in 2012 het bedrijf hebben overgenomen richt ik mij volledig op de algehele organisatie en kwaliteit van de begeleiding en de aansturing van de vestigingen. En gelukkig kan ik met het geven van bijles en examentrainingen ook nog regelmatig met het vak economie bezig zijn.

Leerling aanmelden

NHI-afbeelding-overons-2 2

Harriët van Dalfsen

In 2012 maakte ik de overstap van het bedrijfsleven naar het onderwijs en sindsdien heb ik me gespecialiseerd in ‘leren leren’. Ik ben gecertificeerd MILS-coach (hierbij gaat het om het vaststellen van leervoorkeuren en bijbehorende -strategieën), geef trainingen en begeleid trajecten op het gebied van ‘leren leren’, faalangst en motivatieproblemen. Daarnaast adviseer ik over profiel/studie/beroepskeuze. Ik werk vooral oplossingsgericht en gebruik veel methodes en materialen die leerlingen kunnen helpen het leren leuker en gemakkelijker te maken.

In het bedrijfsleven heb ik veel verschillende functies op het gebied van bedrijfsvoering gehad, als interim professional en in dienstverband. Rode draad is altijd groei en ontwikkeling geweest, zowel op individueel-, team- als organisatieniveau. Dat is dan ook precies waar ik zelf de meeste voldoening uit haal: perspectief kunnen bieden en iemand een stap vooruit helpen.

Nieuwsgierig naar het effect van MILS?

Kom dan naar de kennismakingsworkshop "Effectiever leren met MILS"!

Op 17 maart 2016 kun je tijdens een interactieve workshop kennismaken met MILS, leerstrategieën en leerhulpmiddelen. Na 1,5 uur ga je met nieuwe inzichten en tips naar huis! Meer informatie?

Waar: Gemeenteplein 65 te Heerenveen
Tijdstip: 20.00 - 22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur

In samenwerking met:

logo Bureau v Bodegom